KUMON-tanulóközpont helyben és online

Tanulás helyben a KUMON-tanulóközpontban vagy

otthonról az „online tanulóközpontban”

A KUMON-módszer kezdetektől fogva otthoni tanulási programnak lett kifejlesztve, ugyanakkor az oktatónak kulcsfontosságú szerep jut a KUMON teljes koncepcióján belül. Hogy meglegyen a rendszeres kapcsolat a gyerekek és oktatóaik között, a tanulóközpontban elérhető személyes találkozások mellett oktatóaink most már az „online tanulóközpontban” is segítséget nyújtanak a tanulásban.
Az oktató, pontosan úgy, mint a tanulóközpontban, fejleszti a gyermek egyéni tanulási képességeit és követi az iskolai előrehaladást pontosan megfigyelve a tanuláshoz való hozzáállását és az előrelépéseket stb., majd a tapasztaltak alapján megtervezi, hogy mi legyen a következő lépés és ennek megfelelően látja el feladatlapokkal a gyermeket.

A siker biztosítékát gyermek számára egyedileg kiválasztott feladatlapok jelentik ötvözve a feladatmegoldás közbeni, alapos oktatói megfigyeléssel. A gyermek folyamatosan visszajelzést kap az instruktortól, ami elősegíti a haladást a tanulásban.
 

A KUMON-programok célja továbbra is a gyermekben rejlő potenciál maximális kibontakoztatása azáltal, hogy megismertetjük vele a megfelelő hozzáállást és a tanuláshoz szükséges alapvető képességeket, melyek birtokában örömmel fog tanulni.

Válogasson a témáink között

Kattintson a lenti képre, és tudja meg, hogy hogyan működik az online tanulás és a hibrid tanulóközpont a KUMON-nál.

Találjon egy közeli KUMON-tanulóközpontot.

Oktatóaink most online segítségnyújtást is vállalnak!