KUMON CONNECT GYIK

Hogyan tudunk Önnek segíteni

A KUMON CONNECT a KUMON jól bevált feladatlapjainak digitális változata, amelyhez még egyszerűbben és kényelmesebben hozzáférve, saját táblagépük és érintőceruzájuk használatával tanulhatnak a diákok. A KUMON CONNECT használható órán is, ugyanúgy, mint a papír feladatlapok, és amikor az oktatási központon kívül dolgoznak rajtuk, akkor is mindig a megfelelő elvégzési sorrendben jelennek meg. Ön hozzá fog férni a KUMON CONNECT adataihoz, láthatja gyermeke előmenetelét, az oktató pedig küldhet a tanulónak bátorító üzeneteket, hasznos tippeket a tanuláshoz, és szükség szerint módosíthatja a tananyagot.
A KUMON diákjai saját táblagépükkel és érintőceruzájukkal használhatják a KUMON CONNECT felületét, amely jelenleg a következő eszközökkel kompatibilis:
  • Apple iPad 6. generáció vagy attól újabb a hozzátartozó érintőceruzával
  • Apple iPad Air 3. generáció vagy attól újabb a hozzátartozó érintőceruzával
  • Apple iPad Pro 11 1-3. generáció vagy attól újabb a hozzátartozó érintőceruzával
  • Apple iPad Pro 12.9 3. generáció vagy attól újabb a hozzátartozó érintőceruzával
  • Samsung Galaxy Tab S6 lite a hozzátartozó érintőceruzával
Kérjük, érdeklődjön helyi oktatójánál a KUMON CONNECT használatával kapcsolatos további szolgáltatásokról és a kapcsolódó díjakról.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a KUMON regisztrációs díja és a havi tantárgyi díjak nem tartalmaznak táblagépet és érintőceruzát.
 
Igen, hozzáférhet a tanulási adatokhoz és az eredményekhez, így nyomon követheti, hogy gyermeke hogyan halad előre a szinteken.

Van még további kérdése?