KUMON oktatóvá válni

KUMON oktatóvá válni

Hogyan tudunk Önnek segíteni

Ha franchise-t szeretne indítani, akkor legalább 2000 eurót kell befektetnie. Ez magában foglalja a kezdeti licencdíjat, valamint a marketingtevékenységek különféle formáit az első 12 hónapban (vagy 15 hónap, ha Ön már egy létező oktatási központ vesz át). Ehhez hozzáadódnak a bérleti és a folyó költségek pénzügyi forrásai, figyelembe véve a likviditást. Az engedély továbbértékesítése esetén lelépési díjat fizetnek a távozó oktatónak az üzlet átvételéért.
Az első megkereséstől számítva körülbelül három és hat hónap közötti időre van szükség, hogy megnyithassa saját KUMON oktatási központját, de ez attól is függ, hogy új központ nyitásáról van-e szó vagy egy meglévő átvételéről.
A KUMON bizonyított üzleti modellt kínál és mint KUMON franchise vállalkozó, Ön üzleti kapcsolatokat épít ki egy globálisan sikeres vállalattal, amely 60 éve működik és bizonyít. A KUMON világszerte több mint 50 országban működik és több mint 4 millió tanulóval rendelkezik.

Franchise-tulajdonosként használhatja az egyedi KUMON oktatási programok előnyeit és részesülhet átfogó képzésünkben és támogatásunkban is. A KUMON márka ismerete segít fenntartható tanulói létszám felépítésében így a beruházása megtérül.
A KUMON oktató munkája teljes munkaidős elkötelezettséget igényel.
Franchise tulajdonosként a teljes KUMON csapat támogatásával saját vállalkozását irányíthatja az egyedi KUMON tanulási módszer használatával. A KUMON programokat úgy tervezték, hogy a tanulók önállóan dolgozhassanak és az oktató vezesse őket. Oktatóként a program és a gyermek megértése kulcsfontosságú a tanulók sikerében. Ezért átfogó képzésen vesznek részt a program anyagának és alkalmazásának alapos megszerzése érdekében. Így segíthet a tanulóknak, hogy kiváló teljesítményt nyújthassanak.
Olyan embereket keresünk, akik szenvedélyesen érdekeltek az oktatásban és a gyermekek fejlődésében, akik saját vállalkozásuk vezetésével KUMON oktatóvá akarnak válni valamint jó matematikai és angol nyelvtudással rendelkeznek. A teljes képzést a KUMON vállalja. Minden potenciális oktató matematikai és angol nyelvű tesztet ír.
Igen. A gyermekvédelemhez szükséges összes dokumentum a kérelmezési folyamat része. Ezeket a KUMON-nal való első tanfolyam előtt be kell mutatni.

Van még további kérdése?