KUMON CONNECT – mindig az Ön oldalán

KUMON CONNECT – új digitális tanulmány

Kumon tanulási módszert világszerte több mint 60 éve alkalmazzák papíralapú feladatlapokon. Ezek a feladatlapok azokból a feladatlapokból fejlődtek ki, amelyeket Toru Kumon, matematikatanár és szülő a fia számára készített, amelyeket kis lépésekben történő önálló tanuláshoz és napi gyakorláshoz állított össze.

Miután sok éven át papíralapú feladatlapok segítségével biztosítottuk a tanulmányi sikereket, a KUMON CONNECT segítségével örömmel mutatjuk be a Kumon-feladatlapokat digitális formátumban is, így a Kumon kipróbált és bevált feladatlapjai még elérhetőbbé és kényelmesebbé válnak a tanulók számára, akik táblagép és érintőceruza segítségével tanulhatnak.
Gyermeke számára az, hogy a KUMON CONNECT segítségével táblagépen is hozzáférhet a számára kiosztott munkához, azt jelenti, hogy könnyedén magával viheti a munkát, és azonnal megkaphatja a következő feladatlapadagot az oktatójától. A KUMON CONNECT-et ugyanúgy használhatják az órán, mint a papíralapú feladatlapokat, és amikor a oktatási központon kívül teljesítik napi tanulnivalójukat, mindig kényelmesen, a megfelelő sorrendben kapják meg a feladatokat. 

Szülőként hozzáférhet a KUMON CONNECT-en a gyermeke fejlődésére vonatkozó adatokhoz, és az oktató bátorító üzeneteket küldhet neki, hasznos tanulási tanácsokat adhat, és ennek megfelelően módosíthatja a tantervet.

A Kumon tanulói saját táblagépüket és érintőceruzájukat használhatják a KUMON-nal való tanuláshoz a KUMON CONNECT segítségével, amely jelenleg számos kompatibilis eszközzel használható:
Az írás kognitív előnyei
A digitális világ kényelme

Bemutatkozik a KUMON CONNECT

A KUMON CONNECT-tel való tanulás előnyei:

  • Az válaszok leírásának összes kognitív előnye a digitális platform előnyeivel és kényelmével együtt
  • A kijelölt tanulói feladatlapok automatikusan küldhetők, és szükség szerint módosíthatók, még akkor is, ha a tanuló nem tud részt venni a oktatási központban tartott órán.
  • Tiszta és rendezett tanulás otthon különálló papírlapok nélkül
  • Hozzáférés az otthonra, a szünidőre vagy az olyan időszakra kiosztott feladatokhoz, amikor nem tudsz eljönni a oktatási központba.
  • A tanulók gyakorolhatják a pontosságot, a kézírást és a jó írásképet anélkül, hogy a ceruza és a radír rendetlenséget okozna.
  • Ismerje meg gyermeke fejlődését a tanulási adatokhoz és a gyermek eredményeihez való hozzáféréssel

Oktatási központ keresése

Szakképzett személyzet
322,58 Ft / naptól
1000+ oktatási központ Európaban