ingyenes próbahét

Tanulás az életre

A KUMON-nal minden gyermek életkorától és képességeitől teljesen függetlenül szárnyalhat. Célunk, hogy biztosítsuk számukra az önfeledt tanuláshoz szükséges eszközöket. Programjaink szilárd alapot biztosítanak a matematikában és az angolban, önbizalmat adnak gyermekének, így nehezebb feladatokkal is könnyen megbirkóznak.

A próbahétre való jelentkezés csak néhány lépés


Jelentkezzen most, hogy kipróbálhassa egy hétig ingyen  a KUMON programot!
 
Töltse ki a jelenkezési formanyomtatványt
 Egy percet vesz igénybe. Csak néhány alapvető adatra van szükségünk, hogy minél jobban fel tudjunk készülni az Ön és gyermeke fogadására.

Beszéljen a Kumonról a helyi oktatóval
Azonnal kapcsolatba lépünk Önnel, hogy egy időpontot egyeztessünk az első találkozásra!
Az első találkozás alkalmával Önnek bemutatjuk a Kumon programot és gyermeke résztvesz egy szintfelmérő feladatsor megírásán.

Szintfelmérő feladatsor
A szintfelmérő feladatsor egy rövid teszt, amely megmutatja az oktatónak az Ön gyemeke aktuális képességeit. Az eredményeket alapul véve az oktató meghatározza gyermeke kezdő szintjét a Kumon programban és megtervezi az első konkrét célokat gyermeke számára.

Első nap a Komon központban
Gyermeke elkezdi az önálló tanulási folyamatát. Ez azt jelenti, hogy hetenke kétszer jön az oktatóközpontba és a további napokra feladatokat kap otthonra- egy hétig ingyen és kötelezettség vállalás nélkül!

 
INGYENES

Próbálja ki most egy hétig ingyen (01.02 - 29.02.2020)

Központ választása
Gyermeke
Az Ön adatai