A Kumon-ról

A KUMON a világ legnagyobb iskolán kívüli oktatási programja. Személyre szabott matematikai és angol nyelvű programokat kínálunk, amelyek minden gyermek számára elősegítik a fejlődést és a lehetőségek kiaknázását, képességektől függetlenül. Célunk, hogy minden gyermeket önálló, független tanulóvá tegyünk, pozitív tanulási hozzáállással. A KUMON tanulási módszer lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy önállóan tanuljanak az oktató irányítása mellett, és vállalják a felelősséget a saját tanulási ütemükért. Fejleszti a magabiztosságukat és segít őket céljaik elérésében.

A Kumon Oktatási Intézetet 1958-ban alapította Japánban, Toru Kumon, aki apa és tehetséges matematikai tanár volt. Fia Takeshi támogatása érdekében, matematikai készségeinek fejlesztésére készítette akkoriban azt, amit ma KUMON matematikai programnak hívnak. Ma programjaink mind az angol, mind a matematikai készségek fejlesztésére szolgálnak. Anyagaink folyamatosan fejlődnek, hogy a lehető leghatékonyabbak legyenek; A tanulók és oktatók adnak impulzust ehhez. A KUMON szilárdan hisz  az alapító, Toru Kumon, alapelveiben:  a lehető legtöbb gyermeknek  segíteni abban, hogy: -kiemelkedő  tudásra tegyen szert

- élvezze a tanulást és a kihívást
- kiaknázza maximális potenciálját

Megtaníthatjuk gyermekének az egész életen át tartó tanulás szeretetét.
Több mint 60 év tapasztalat
Alapítva 1958-ban

Alapítva 1958-ban Japánban, Oszakaban

Több mint 50 országban

Több mint 50 országban alkalmazott módszer

22.300 oktató világszerte

22.300 oktató világszerte

Néhány inspiráló szó, alapítónk, Toru Kumontól:

Toru Kumon

"A Kumon módszer azon a meggyőződésen alapul, hogy a hiba nem a gyerekben van. Fel kell fedeznünk minden gyermek potenciálját, majd lehetővé kell tennünk számukra az optimális tanulási környezetben történő tanulást. Ilyen módon nemcsak a szülőket és a tanárokat, de ami még fontosabb, magukat a gyermekeket is meglepi váratlan fejlődésük, és bízni fognak képességeikben. Erről szól a Kumon módszer."

~ Toru Kumon ~

Keressen a súgótémánkban

Használja a következő témákat, hogy többet tudjon meg a Kumonról