A központról

Ingyenes regisztráció A KUMON CONNECT elérhető
A KUMON csoport Zalaegerszegen az Eötvös József Általános Iskolában működik.

Hétfőn és csütörtökön 16-18 óráig várom azokat a gyerekeket, akik matematikából jobb eredményt szeretnének elérni. Előzetes bejelentkezés a +36 30 204 6888-as telefonszámon.

SIKER = KUMON

Ez az oktatási oktatási központ kínálja a KUMON CONNECT-et (tudjon meg többet).

Az oktatóról

Sélleiné Jónás Erika vagyok. Az Eötvös iskolában matematikát tanítok alsó tagozaton.

A KUMON módszerrel már több mint 25 éve segítem eredményesen azokat a tanulókat, akik gyorsabbak, pontosabbak szeretnének lenni matematikából.

Nyitvatatásunk

Hétfő
16:00 - 18:00
Kedd
Zárva
Szerda
Zárva
Csütörtök
16:00 - 18:00
Péntek
Zárva
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

Meddig tart egy tanóra?

A gyakorlási idő naponta körülbelül 30 perc lehet. Ez függ a diák életkorától is, és attól is, hogy melyik szinten dolgozik. Felhívjuk figyelmét hogy a nyitvatartási idő változhat a jelenlegi kormányzati korlátozások miatt.

Árképzés

Regisztrációs díj
Ft 1 000 Egyszeri díj
Mennyibe kerül a regisztrációs díj?
KUMON programhoz való csatlakozás feltétele egy egyszeri regisztrációs díj megfizetése
Tantárgyanként
Ft 10 000 Havonta


A gyermeke kap még további feladatokat, melyekkel tud otthon foglalkozni.


Normál esetben heti két nap jár a gyermeke a tanulóközpontba.
Kérjük, érdeklődjön az instruktornál, hogy vállal-e most online segítségnyújtást.

Ingyenes próbaverziónk előnyei

Tudja meg, mire képes gyermeke
Hét nap a napi KUMON ingyenes kipróbálására
Kapjon személyre szabott tanulmányi tervet
Hosszú távú siker

A leggyakrabban feltett kérdések

A KUMON sokkal többet kínál, mint a korrepetálás és sokban különbözik a hagyományos iskolai oktatástól. A konkrét dolgozatokra vagy számonkérésekre való felkészülés helyett a KUMON arra bíztatja a tanulókat, hogy saját maguk tanuljanak, személyre szabott oktatás és gondosan kidolgozott feladatok segítségével.

A matematikai és angol nyelvtudás fejlesztésén kívül minden KUMON tanuló saját maga építi fel független tanulási készségeit és önbizalmát. Ez azt jelenti, hogy a KUMON tanuló nem függ - vagy csak korlátozottan - mások képességeitől és ismereteitől.
A KUMON mindenkinek jó.  Ennek oka oktatási szemléletünk egyéni megközelítése, amely mindig felveti a kérdést: „Mit képes a gyermek pontosan csinálni, és mi lenne a következő lépés?” Elutasítjuk a kategorizálást, legyen az „gyenge” vagy „erős”. A tanulási készségeket nemcsak a megértés mértékén, hanem a folyamatok, a gyermek gondolkodásának és működésének, valamint a tanuláshoz való hozzáállásunknak megfelelően jellemezzük. Ezeken a területeken minden készség megfigyelésre kerül, és a határok fokozatosan eltolódnak.

Egy diagnosztizáló teszt után elkészítünk egy tanulási tervet a gyermek képességeinek fejlesztésére, és függetlenül a programba való belépési szintjétől a KUMON Nemzetközi Standard (a megfelelő évfolyam szintjének nemzetközi közelítése) szintre vezetni. A KUMON-nál a speciális igényű tanulókat ugyanolyan szívesen látjuk, mint a tehetséges gyermekeket, valamint mindenki mást, aki úgy gondolja, hogy többet tud elérni, és teljes potenciálját ki akarja aknázni.
A KUMON egy önálló tanulási program, de minden hallgató folyamatos támogatást kap oktatójától. A gondosan kidolgozott feladatlapok megmutatják a hallgatóknak, hogyan számolják ki maguk a megoldásokat, miközben az oktató szükség esetén segítséget nyújt. A KUMON oktató fő feladata, hogy megfigyelje a tanulókat munka közben, és megtanítsa nekik, hogy észrevegyék az apró kis segítségeket, amik be vannak építve a feladatlapokba. Az oktató segít nekik, hogy hogyan tudják megtalálni a megoldáshoz vezető utat a tananyagban. Megtanulják a feladatok pontos megfigyelését, összehasonlítását, az ismert tudás felhasználását illetve a feladatok próbálgatással való megoldását. Az előfeltétel az, hogy a feladatok soha ne legyenek túl nehezek vagy túl könnyűek.
Két éves kortól vagy afölött. Jelenleg vannak gyerekek, akik még csak két évesek, és olyanok is, akik az egyetemi tanulmányaik megkezdése előtt állnak. Egyes oktatási központokban már felnőttek és nyugdíjasok is felvételt nyertek készségeik fejlesztésére. A KUMON bármilyen korosztályú gyermeket támogat, képességeitől függetlenül. Minél korábban elkezdik, annál hamarabb megszerezhetik képességeket és élvezhetik az előnyöket. Ha a család készen áll egy hosszú távú tanulási folyamat elindítására, a KUMON készen áll arra, hogy segítsen a cél elérésében.
Globális programként a KUMON nem az iskolai tantervet követi, hanem egész világon kiegészíti a tantervet. A KUMON módszer legfontosabb célja az önálló tanulás készségeinek fejlesztése. Ezek az önálló tanulási készségek támogatják a hallgatók teljesítményét minden tantervben. A KUMON program minden tanulóhoz optimálisan igazodik. Életkorától függetlenül biztosítja, hogy önbizalma és készségei a feladatok megoldása során bővüljenek, fejlődjenek.

Létesítmények

mozgássérülteknek elérhető
Parkolás - ingyenes
Tömegközlekedés - Busz

Tájékozódás

Tájékozódás

Köztársaság útja 68
Zalaegerszeg
8900

Szállítási mód kiválasztása


Vezetés

Honnan utazik?

Tegyen fel Sélleiné Jónás Erika egy kérdést