A központról

lehetőség van online órákon való részvételre A KUMON CONNECT elérhető
A KUMON - egyénre szabott fejlesztési programot, amely lehetővé teszi minden diák számára, hogy egyéni képességei alapján tanulhasson Toru KUMON dolgozta ki.

Az egyedülálló KUMON program célja, a gyermekekben rejlő képességek feltárása, fejlesztése, valamint önállóságuk fokozása. . KUMON filozófiájának alapja minden gyermek teljesitőképességének maximalizálása.

Már a legkisebb kortól fogva arra szeretnénk tanítani diákjainkat, hogy magabiztosan álljanak ki a kihívásokkal szemben, akár az iskolában, akár az iskolán kívül. Így válnak felelősségteljes és motivált emberekké.

A program során feltárjuk az egyes hallgatók lehetőségeit. Tanáraink csupán annyi utasítást adnak a tanulóiknak, hogy képesek legyenek egyedül tanulni és ezzel az új kihivásokra való képességüket fejleszteni.

Célunk, hogy bátorítsuk a gyermekeket arra, hogy fejlesszék gondolkodásukat és bátorságukat. Ennek érdekében a legjobb, ha megtanítjuk őket arra, hogyan kell tanulni.

A KUMON módszerrel a gyermekek egy egyszerű pontból kiindulva tanulnak, függetlenül attól, milyen idősek vagy milyen iskolába járnak.

A Tanulási Központ Dunaharasztin, mindenki számára könnyen megközelíthető helyen, az Arany János utca 3 szám alatt található. Diákjaink és szüleik részére parkolóhelyet is biztosítunk.

A Központban két tágas, világos szoba található, melyek kiválóan alkalmasak a koncentráláshoz és tanuláshoz szükséges barátságos légkör megteremtéséhez.

A Tanulási Központ hivatalos nyelve az angol, de tanáraink magyarul, valamint oroszul is beszélnek. A tananyagban a magyarázatok magyar nyelvre is le vannak fordítva.

Az ingyenes felmérést követően a gyermekek teszt-eredményeik alapján meghatározott szinten csatlakoznak a programhoz, hogy innen fejlesszék tovább tudását. A témakörök teljesítési ütemét a gyermekek személyes igényeire szabjuk, szem előtt tartva azt, hogy mindig legyen részük sikerélményben.

A diákok hetente két alkalommal a KUMON Központban, a többi napon otthon végeznek feladatokat.

Várjuk szeretettel a tanulókat! Forduljanak hozzánk bizalommal!

Díjak:
Regisztrációs díj (egyszeri): 6000 HUF
Havi dij: 22000 HUF ( Egyéves szerződés esetén, továbbá óvodások, testvérek számára kedvezményt tudunk biztosítani)

Ez az oktatási oktatási központ kínálja a KUMON CONNECT-et (tudjon meg többet).

Az oktatóról

Olga Krivszka
Krivszka Olga vagyok a KUMON központ oktatója Dunaharasztin.

1995 óta vagyok az oktatási rendszerben. Szerencsém volt több országban is dolgozni tanárként. Legnagyobb meglepetésemre azt vettem észre, hogy minden egyes országban más és más az oktatási rendszer, de a nehézségek a gyerekeknél egyformák. Kerestem egy olyan módszert, amely képes segíteni a gyerekek tanulási problémáján.

A KUMON módszerrel 2011-ben ismerkedtem meg szülőként. Meglepett az a tény, hogy a fiam milyen könnyedén sajátítja el a matematikát és az angol nyelvet. A komoly munka egy vidám könny játéknak tűnt. Belemélyedtem a tanulmányozásaba és Toru Kumon filozófiájába, aki megalkotta ezt a módszert. Látván, hogy milyen értéket képvisel a Kumon módszertan, még inkább jobban akartam foglalkozni ennek terjesztésével. Álmom valóra vált 2018 áprilisában. Boldog vagyok attól, hogyan változnak a gyerekek, akik a Kumon központba járnak. Valaki magabiztossá, önállóvá válik és van olyan, aki ragyog a boldogságtól , hogy megtalálta a helyes választ egy nehéz feladatban.

Nyitvatatásunk

Hétfő
15:00 - 18:00
Kedd
15:00 - 18:00
Szerda
Zárva
Csütörtök
15:00 - 18:00
Péntek
Zárva
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

Meddig tart egy tanóra?

A gyakorlási idő naponta körülbelül 30 perc lehet. Ez függ a diák életkorától is, és attól is, hogy melyik szinten dolgozik. Felhívjuk figyelmét hogy a nyitvatartási idő változhat a jelenlegi kormányzati korlátozások miatt.

Árképzés

Regisztrációs díj
Ft 6 000 Egyszeri díj
Mennyibe kerül a regisztrációs díj?
KUMON programhoz való csatlakozás feltétele egy egyszeri regisztrációs díj megfizetése
Tantárgyanként
Ft 22 000 Havonta


A gyermeke kap még további feladatokat, melyekkel tud otthon foglalkozni.


Normál esetben heti két nap jár a gyermeke a tanulóközpontba.
Kérjük, érdeklődjön az instruktornál, hogy vállal-e most online segítségnyújtást.

A leggyakrabban feltett kérdések

A KUMON sokkal többet kínál, mint a korrepetálás és sokban különbözik a hagyományos iskolai oktatástól. A konkrét dolgozatokra vagy számonkérésekre való felkészülés helyett a KUMON arra bíztatja a tanulókat, hogy saját maguk tanuljanak, személyre szabott oktatás és gondosan kidolgozott feladatok segítségével.

A matematikai és angol nyelvtudás fejlesztésén kívül minden KUMON tanuló saját maga építi fel független tanulási készségeit és önbizalmát. Ez azt jelenti, hogy a KUMON tanuló nem függ - vagy csak korlátozottan - mások képességeitől és ismereteitől.
A KUMON mindenkinek jó.  Ennek oka oktatási szemléletünk egyéni megközelítése, amely mindig felveti a kérdést: „Mit képes a gyermek pontosan csinálni, és mi lenne a következő lépés?” Elutasítjuk a kategorizálást, legyen az „gyenge” vagy „erős”. A tanulási készségeket nemcsak a megértés mértékén, hanem a folyamatok, a gyermek gondolkodásának és működésének, valamint a tanuláshoz való hozzáállásunknak megfelelően jellemezzük. Ezeken a területeken minden készség megfigyelésre kerül, és a határok fokozatosan eltolódnak.

Egy diagnosztizáló teszt után elkészítünk egy tanulási tervet a gyermek képességeinek fejlesztésére, és függetlenül a programba való belépési szintjétől a KUMON Nemzetközi Standard (a megfelelő évfolyam szintjének nemzetközi közelítése) szintre vezetni. A KUMON-nál a speciális igényű tanulókat ugyanolyan szívesen látjuk, mint a tehetséges gyermekeket, valamint mindenki mást, aki úgy gondolja, hogy többet tud elérni, és teljes potenciálját ki akarja aknázni.
A KUMON egy önálló tanulási program, de minden hallgató folyamatos támogatást kap oktatójától. A gondosan kidolgozott feladatlapok megmutatják a hallgatóknak, hogyan számolják ki maguk a megoldásokat, miközben az oktató szükség esetén segítséget nyújt. A KUMON oktató fő feladata, hogy megfigyelje a tanulókat munka közben, és megtanítsa nekik, hogy észrevegyék az apró kis segítségeket, amik be vannak építve a feladatlapokba. Az oktató segít nekik, hogy hogyan tudják megtalálni a megoldáshoz vezető utat a tananyagban. Megtanulják a feladatok pontos megfigyelését, összehasonlítását, az ismert tudás felhasználását illetve a feladatok próbálgatással való megoldását. Az előfeltétel az, hogy a feladatok soha ne legyenek túl nehezek vagy túl könnyűek.
Két éves kortól vagy afölött. Jelenleg vannak gyerekek, akik még csak két évesek, és olyanok is, akik az egyetemi tanulmányaik megkezdése előtt állnak. Egyes oktatási központokban már felnőttek és nyugdíjasok is felvételt nyertek készségeik fejlesztésére. A KUMON bármilyen korosztályú gyermeket támogat, képességeitől függetlenül. Minél korábban elkezdik, annál hamarabb megszerezhetik képességeket és élvezhetik az előnyöket. Ha a család készen áll egy hosszú távú tanulási folyamat elindítására, a KUMON készen áll arra, hogy segítsen a cél elérésében.
Globális programként a KUMON nem az iskolai tantervet követi, hanem egész világon kiegészíti a tantervet. A KUMON módszer legfontosabb célja az önálló tanulás készségeinek fejlesztése. Ezek az önálló tanulási készségek támogatják a hallgatók teljesítményét minden tantervben. A KUMON program minden tanulóhoz optimálisan igazodik. Életkorától függetlenül biztosítja, hogy önbizalma és készségei a feladatok megoldása során bővüljenek, fejlődjenek.

Létesítmények

iskolaelőkészítő csoport
mozgássérülteknek elérhető
Tömegközlekedés - Vonat
Családi Váróterem
Parkolás - ingyenes
Tömegközlekedés - Busz

Tájékozódás

Tájékozódás

Arany János utca 3
Dunaharaszti
2330

Szállítási mód kiválasztása


Vezetés

Honnan utazik?

Tegyen fel Krivszka Olga egy kérdést