Saját oktatási központ megnyitása

Franchise partnerré válni

 


A KUMON keresi azokat az elkötelezett szakembereket és felsővezetőket, akik komolyan érdeklődnek a képzés, gyermekek és egy jobb jövő felépítése iránt. A KUMON segítségével ezt az elhivatottságát tettekre válthatja azáltal, hogy a KUMON franchise partnere lesz, és a saját KUMON oktatási központját működteti.

 

  • Nincs szüksége különleges képzésre ahhoz, hogy franchise-partner lehessen. Oktatóink közül korábban sokan jogi, pénzügyi és gazdasági területen dolgoztak, mások pedig jó tapasztalatokat szereztek a saját családjukban a KUMON programokkal kapcsolatban (Matematika és Angol program).

  • Felkínáljuk Önnek a lehetőséget, hogy felépítse és vezesse saját vállalkozását, ezzel egyidejűleg pedig gyerekeknek segítsen a képességeik kibontakoztatásában.

  • Ön széleskörű oktatást kap az oktató-központjainkban, része lesz a nemzetközi KUMON-hálózatnak, amelynek oktatói rendszeresen tapasztalatot cserélnek és egyben örömüket lelik abban, ha a környezetükben tehetnek valamit a gyerekekért.

  • A franchise operációs csoport támogatja Önt az alapítástól a nyitásig minden szakaszban, és tanácsot ad abban, hogyan tegye ismertté az oktatási központját a saját környezetében.

  • Minimális belépési díjat kell fizetnie, azután a franchise operációs csoportunk támogatásával három vagy hat hónapon belül megnyithatja saját oktatási központját.

Mit jelent KUMON franchise partnernek lenni

Sok franchise partnerünk azért választ bennünket, mert a KUMON programoknak számos olyan egyedi jellemzőik vannak, amik kiemelnek minket a privát képzési piacon megkülönböztetve programjainkat a többi szolgáltatótól. Egyszerre vagyunk része egy világszerte elismert védjegynek, a munkánkat, az eszközeinket, a   tananyagainkat a minőség jellemzi és több mint 60 év tapasztalatunk van.

A franchise-partnerink átfogó KUMON oktatói képzést kapnak és továbbképzésekben részesülnek, a franchise operációs és marketing csoportunk által pedig folyamatos támogatásban részesülnek. Tanácsadással támogatjuk őket a vállalkozásuk alapításánál, felépítésénél és az oktatás értékesítésénél. Ön is egy hálózat részévé válik, amelynek jövőképe: tanuljunk együtt a gyerekektől, hogy magunk is jobbakká váljunk. A gyerekek egyedi képességekkel rendelkeznek és kreatívak, a mi dolgunk pedig az, hogy még ezen túl is fejlesszük őket.


Látogassa meg a GYIK oldalt

Milyen költségeim merülnek fel?

A következőkben tudjon meg többet egy saját KUMON oktatási központ költségeiről és előnyeiről.
 
  • A KUMON közösségbe való belépés díja a bruttó 2.000 € összegével elérhető.

  • Az Ön KUMON oktatási központjának berendezése függ néhány tényezőtől, amelyeket személyesen beszélünk át Önnel.

  • A KUMON-modell elegendő  ‘mozgásteret’ enged a beruházási költségek mérsékelt szinten tartásához.
  • Az árat, valamint az Ön ügyfeleivel kötendő szerződés feltételeit, Ön határozza meg. Nálunk csak minimális franchise díjat fizet minden egyes bejelentkező tanuló után, azt is csak az azt követő hónap elején, miután a szülő havi díját rendezte.

  • A franchise díj a ‘know-how’ és a KUMON védjegy használata mellett tartalmazza az anyagokat is, amelyekre az Ön tanulóinak az  egyéni haladáshoz szükségük van. Így az Ön állandó kiadásai áttekinthetők, és elsősorban a bér- és személyi költségekből adódnak.

KUMON Quick Checker

Derítse ki a Quick Checker rendszerünk segítségével, hogy a KUMON franchise partnerség megfelel-e Önnek.

Kérjük, lépjen kapcsolatba csoportunkkal a +49 211.522 55 25 telefonszámon, hogy kiderítsük, hogy az Ön szakképzettsége megfelel-e  a KUMON-hoz.

Sajnáljuk, a KUMON oktatóknak szükséges az érvényes munkavállalói engedély.

Hogy szüksége van-e érvényes autóvezetői engedélyre, az függ egyéni tényezőktől,  nem feltétlenül szükséges. Kérjük, lépjen kapcsolatba csoportunkkal a +49 211.522 55 25 telefonszámon, hogy kiderítsük, szükséges-e az Ön esetében az autóvezetői engedély.

KUMON oktatónak lenni azt jelenti, hogy a vállalkozást minden szempontból irányítania kell. Kérjük, lépjen kapcsolatba csoportunkkal a +49 211.522 55 25 telefonszámon, hogy megvitassuk, hogy ez valóban megfelelő lehetőség-e Önnek.

KUMON oktatónak lenni azt jelenti, hogy a vállalkozást minden szempontból irányítania kell. Kérjük, lépjen kapcsolatba csoportunkkal a +49 211.522 55 25 telefonszámon, hogy megvitassuk, hogy ez valóban  megfelelő lehetőség-e Önnek.

Önnek szüksége van egy legalább 2.000€-s kezdőtőkére, hogy egy KUMON oktatási központot létesítsen.

Fogadja szívélyes gratulációnkat, megvan mindene, amit keresünk!
Kérjük, töltse ki a következő nyomtatványt, és kérjen visszahívást a csoportunktól.

Vannak a környezetemben gyerekek, akik KUMON-módszer segítségével szeretnének tanulni?

Kutatásokat végeztünk egész Magyarországon potenciális KUMON-diákokkal kapcsolatban. Használja keresőfunkciónkat! Nézze meg, hol lenne lehetőség egy KUMON oktatási központ nyitására az Ön közelében.

Mi a KUMON?

A Kumon Institute of Education-t Japánban, 1958-ban alapította Toru Kumon, aki apa és matematika tanár is volt.

A felesége Teiko kérésére tervezett Toru Kumon a legidősebb fia, - az akkor másodikos általános iskolás, - Takeshi  számára matematika feladatlapokat, amelyek a fia igényeire voltak szabva. Így alkotta meg az önálló tanulás módszerét.

A KUMON folyamatosan fejlődik. Időközben a matematika program mellett angol programot is létrehoztunk.Folyamatosan tanulunk a diákjainktól és az oktatóinktól, hogy a programjainkat a lehető leghatékonyabbá formáljuk.

A KUMON azóta is tartja magát Toru Kumon alapelvéhez: a lehető legtöbb gyereknek segíteni, hogy a legmagasabb  szintre fejlessze magát, és a lehetőségeit maximálisan kibontakoztassa.
Mi a KUMON?

Toborzói folyamatunk

Beszéljen egy KUMON munkatárssal

Keressen a súgótémánkban

Használja a következő tématerületeket, hogy többet tudjon meg a KUMONról.