Az első lépései a KUMON-nál

Az első lépései a KUMON-nál

Hogyan tudunk Önnek segíteni

Nem. Oktatóink karrierje nagyon különbözik és a teljes spektrumra kiterjednek a menedzsmenttől és a pénzügyektől az oktatásig és a jogig. Sok oktató KUMON szülő, akik látják, hogy a program mennyire hatékonyan működött saját gyermekeiknél és akik úgy döntöttek, hogy részesei szeretnének lenni egyre növekvő hálózatunknak és segíthetnek más gyermekeknek kiaknázni potenciáljukat.
A KUMON oktatási központnak gyermekbarátnak kell lennie, megfelelő mérettel és felszereléssel kell rendelkeznie és meg kell felelnie a tűzbiztonságra és a balesetek megelőzésére vonatkozó összes jogi követelménynek. A követelményeket a különböző önkormányzatok eltérően szabályozzák. Egyre növekvő mértékben használnak oktatóink üzlethelyiségeket, mivel ezek könnyen megközelíthetők és jól láthatóak.
A oktatási központ általában a hét kettő-hat napján tart nyitva a tanulók számára; a többi idő a vállalkozása igényeitől függ. Ahogy az oktatási központ mérete növekszik, úgy hosszabbíthatja meg a nyitvatartási időt és további napokat is tehet hozzá. / napokkal is kiegészítheti

Az első hat hónap eltérő követelményekkel járhat, mivel ekkor ismeri meg a programokat és ezzel egyidejűleg toborozza a hallgatókat és az alkalmazottakat. Ne adja fel ezt és folytassa a szervezést.
Korától és képességeitől függetlenül minden gyermek potenciális KUMON hallgató. A piaci megfigyelés és a lehetséges érdeklődés alapján meghatároztuk azokat a területeket, amelyekben bővíteni szeretnénk. Örömmel beszélünk Önnel a meglévő vagy jövőbeli lehetőségekről. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot franchise csapatunkkal a 0800 522 85 80 telefonszámon.

Van még további kérdése?